TAATSDEUREN

Kies voor een exclusieve houten taatsdeur om uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling te geven. Onze deuren draaien om hun eigen as en hebben geen zichtbare scharnieren, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen ruimtes. Ze bieden privacy en laten natuurlijk licht door.
Meerdere houten taatsdeuren in woonkamer. De afbeelding laat zien hoeveel sfeer een houten taatseur in een interieur geeft.
Geopende houten taatsdeuren in een woonruimte

Waarom een houten taatsdeur?

Een houten taatsdeur is niet alleen een functioneel element, maar ook een statement van natuurlijke schoonheid in uw huis. De warmte van het hout en de unieke ontwerpen transformeren deze deuren tot echte blikvangers.

Even wat anders dan de gewone standaard stalen taatsdeur, unieke houten deuren die voorzien kunnen worden van verschillende glastinten. Een nieuw concept wat inspeelt op de vraag. Houten taatsdeuren onderscheiden zich vooral door de warme uitstraling die ze geven in een woning of kantoor. 

Enkele of dubbele taatsdeuren van hout?

Bij het inrichten van uw huis speelt de keuze tussen enkele en dubbele taatsdeuren een belangrijke rol. Enkele taatsdeuren zijn ideaal voor kleinere ruimtes zoals een compacte woonkamer of gang. Aan de andere kant bieden dubbele taatsdeuren een prachtige oplossing voor grotere ruimtes. In ons assortiment vindt u zowel enkele als dubbele taatsdeuren, elk met hun unieke charme en stijl.

Taatsdeuren op maat

Wij maken elke houten taatsdeur precies op maat, passend bij uw interieurstijl en ruimte. We ontwerpen en produceren alles zelf. Maatwerk is dus echt onze specialiteit. U kunt bij ons uw ideale taatsdeur op maat bestellen, of het nu gaat om enkele of dubbele houten taatsdeuren op maat. Zo creëert u de perfecte deur die aansluit bij uw wensen.

Persoonlijke service: We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak.
Handgemaakt in Nederland: Onze producten worden met de hand gemaakt. Dit betekent dat maatwerk altijd mogelijk is.
Advies aan huis: We bezoeken u graag thuis om advies te geven en de verschillende kleuropties voor onze deuren te tonen.
houten taatseur van dichtbij

Eikenhouten taatsdeuren: natuurlijke elegantie

Onze eikenhouten taatsdeuren bieden een natuurlijke en robuuste uitstraling in uw interieur. De kleur van de eiken taatsdeur kan aangepast worden met verschillende kleuren olie en lak. Zo zorgen we voor een perfecte aansluiting op uw interieur. Voor een uniek effect kunnen we de houtnerf borstelen, wat zorgt voor diepe en rijke kleurschakeringen. Zo wordt uw taatsdeur nog unieker.

 

Kosten taatsdeur

De prijs van houten taatsdeuren varieert afhankelijk van het type: een dubbele houten taatsdeur is duurder dan een enkele. Voor het inmeten en monteren betaalt u €750 voor een enkele deur en €1.050 voor een dubbele.

Onze collectie omvat drie lijnen: Basic, Premium en Excellent, elk met een eigen prijsklasse. De totale kosten worden ook beïnvloed door uw keuze van glas en handvat. Vraag een offerte aan voor een preciezere prijsopgave van onze houten taatsdeuren.