OVER WOODOOR®

Unieke houten taatsdeuren, ontworpen en gemaakt in Nederland. Met liefde voor de techniek en voor het materiaal. Lees hier meer over ons en onze werkwijze.
2-deuren-geopend

Ons verhaal: handgemaakte houten taatsdeuren

Deur-met-glas

Het begon met de vraag van een interieurarchitect: was het niet mogelijk om een taatsdeur te maken van hout, in plaats van staal? Voor wat meer sfeer? Adri van der Starre, van huis uit werkzaam in de interieur- en afbouwbranche, ging aan de slag. Hij ontwierp een houten taatsdeur, zonder kozijn en met onzichtbaar scharnier. Zodat er geen onnodige afleiding was, maar het ontwerp van de deur voor zichzelf kon spreken.

Inmiddels biedt WOODOOR® 12 modellen die op maat worden gemaakt, met keuze uit verschillende kleurschakeringen en handvaten. Gemaakt van warm eikenhout en mogelijk in de toekomst ook van notenhout. De contour van de modellen is hetzelfde, het binnenwerk zorgt voor de verschillende stijlen.

Samenwerken met WOODOOR®
  • Onze technische achtergrond en ons gevoel voor interieur zorgen voor een bijzondere aanvulling op uw woon- of kantoorruimte.
  • Onze deuren worden in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Dat betekent dat maatwerk mogelijk is en we technische uitdagingen altijd kunnen oplossen.
  • We zijn een klein bedrijf. Dat betekent voor u korte lijntjes, een vast aanspreekpunt en afspraak is afspraak.

Bij WOODOOR® hechten we waarde aan persoonlijk contact. We komen graag bij u thuis voor advies: zo kunnen we u meer vertellen over de deuren en de mogelijkheden in kleur laten zien. Na het inmeten worden de deuren in onze werkplaats gemaakt en als u wilt, verzorgen we ook de montage.

De doorlooptijd is zo’n zes weken, vanaf het moment van inmeten tot oplevering.

Een deur die gezien mag worden

2-deuren-waarvan-1 geopend
Adri van der Starre

Oprichter WOODOOR®

Adri is begonnen met een timmer- en afbouwbedrijf en maakte later de overstap naar interieurwerk. Bij WOODOOR® combineert hij nu zijn technische achtergrond met zijn gevoel voor interieur.

Adri krijgt energie van het ontwerpen en met eigen handen maken van mooie producten. En na het ontwerpen van de eerste 12 WOODOOR®-modellen zit hij niet stil. Hij wil bijvoorbeeld in de toekomst ook met notenhout werken en is bezig met een aanvulling op de bestaande handvaten. Daarnaast staat hij altijd open voor ideeën van opdrachtgevers en interieurarchitecten.

Renanda van der Starre

Adviseur WOODOOR®

WOODOOR® is een echt familiebedrijf, met Adri en Renanda aan het roer. Haar vader heeft een eigen designbedrijf, dus het gevoel voor interieur is haar met de paplepel ingegoten.

Renanda houdt zich bezig met de verkoop, de ontwerpen en de verschillende stijlen binnen WOODOOR®. Ze houdt ervan om kleuren en stijl samen te voegen, en te zorgen voor de juiste match in een interieur. Voor haar is een opdracht geslaagd wanneer de uitstraling van de deuren klopt met het interieur en ze bij de klant het ‘wow-effect’ ziet.

 

Behoefte aan inspiratie?

Bekijk onze projectpagina voor meer inspiratie en ontdek de verschillende taatsdeuren die wij bieden.